UNITETI I LARMISHËM

AUTOR: David Hellsten

Shtypur në Shqipëri

$0.00

Category:

Share this product

Përshkrim

Ky libër i dedikohet Vëllazërisë Ungjillore e Shqipërisë
Ja, sa e mirë dhe e kënaqshme është që vëllezërit të banojnë bashkë në unitet! (Ps 133:1)

Shqipëria është unike. Nuk ka asnjë vend tjetër në botë ku të krishterët ungjillorë
kanë një unitet kaq të thellë dhe të natyrshëm.
Jashtë Shqipërisë ky lloj uniteti është shumë i rrallë.
Dëshira ime më e fortë për komunitetin ungjillor në Shqipëri është që ky
unitet i perëndishëm të ruhet dhe të jetë një shembull për ungjillorët nëpër botë.
Synimi im NUK është që t’ju bind që të gjithë për një pikëpamje të
caktuar! Ky libër synon vetëm t’u shpjegojë ungjillorëve shqiptarë
se pse nuk kemi unitet të plotë në të gjitha doktrinat, duke lehtësuar kështu
mirëkuptimin dhe respektin vëllazëror. Ju uroj bekimin e Perëndisë ndërsa e
lexoni këtë libër!

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “UNITETI I LARMISHËM”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Këtu kemi një përshkrim të shkurtër se si të shkarkojmë një libër nga faqja e IBSH në kompjuter.
Është e nevojshme që të kemi Digital Editions që të mund të hapim një libër epub nga faqja e IBSH

sqAlbanian