Hap pas Hapi nëpër Dhiatën e Vjetër

Versioni origjinal në Anglisht
©E drejta e autorit 1992
Rishtypur në 1993, 1995
Bordi i shkollës së të dielës të konventës së Baptistëve Jugorë.

$0.00

Compare
Category:

Share this product

Description

NJOHJE
Në rast se nuk thuhet ndryshe, citimet biblike janë prej:
“The HOLY BIBLE, New International Version”. © e drejta e autorit 1973, 1978, 1984 nga International Bible Society. Përdorur me leje.

Ne besojmë se Bibla ka Perëndinë për autorin e saj, shpëtimin për fundin e saj dhe të vërtetën pa asnjë gabim për përmbajtjen e saj.
Deklarata e 1963 e Besimi dhe Mesazhi Baptist është udhëzuesi ynë doktrinar.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hap pas Hapi nëpër Dhiatën e Vjetër”

Your email address will not be published. Required fields are marked *