Familja e shëndoshë

Receta e Perëndisë për një martesë dhe jetë familjare të shëndetshme

$0.00

Compare
Category:

Share this product

Description

Kushtim

Unë ua kushtoj këtë libër prindërve të mi, Berti. (që ka ndërruar jetë) dhe Kathlina. Oliverit, që më kanë krijuar një ambjent familjar të sigurtë dhe të dashur gjatë gjithë fëmijërisë dhe adoleshencës, dhe që, me anë të shembullit të tyre, më kanë mësuar kaq shumë gjëra.

Gjithashtu, Elës, Rakelës dhe Emmës

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Familja e shëndoshë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Këtu kemi një përshkrim të shkurtër se si të shkarkojmë një libër nga faqja e IBSH në kompjuter.
Është e nevojshme që të kemi Digital Editions që të mund të hapim një libër epub nga faqja e IBSH