GATI PËR BETEJË

KARAKTERI, ARMËT
DHE STRATEGJITË
E NJË LUFTËTARI FRYMËROR

Autor: SAMMY TIPPIT

Përktheu: Migena Adamou

Redaktoi: Erjon Ramaj

Botoi në shqip: Instituti Biblik i Shqipërisë

$3.00

Compare
Category:

Share this product

Description

Guy Wolcott-it,
një mik i vërtetë në Krishtin,
si dhe një mik i sprovuar i të krishterëve evropianolindorë,
dhe burrave dhe grave
të Evropës Lindore që kanë vuajtur
si ushtarë të mirë
të Krishtit nën komunizëm,
si dhe brezit të ri të besimtarëve
të Evropës Perëndimore dhe asaj Lindore,
që përballen me sfidën për ta fituar
botën për Krishtin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GATI PËR BETEJË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *