Takim me Perëndinë

Titulli i librit: Një takim me Perëndinë
A do ta merrnit guximin?
Autori: Robert Bron

$0.00

Compare
Category:

Share this product

Description

A mund ta ndryshojnë krejtësisht pesë minuta në ditë gjatë një periudhe prej tridhjetë ditësh jetën tënde?

Mund të jesh i bindur për këtë. Ky libër ju sfidon që të kërkoni për Perëndinë e gjallë. Madje edhe më mirë se kaq.

Perëndia të ka kërkuar vetë dhe sot ti ke mundësinë që ta takosh personalisht.

Çfarë jam duke bërë unë në këtë botë? Cili është qëllimi i përgjithshëm? Ç’ ndodh pas vdekjes? A ekziston Perëndia? Këto janë pyetjet që kam pasur në jetën time për të cilat po shkruaj në këtë libër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Takim me Perëndinë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Këtu kemi një përshkrim të shkurtër se si të shkarkojmë një libër nga faqja e IBSH në kompjuter.
Është e nevojshme që të kemi Digital Editions që të mund të hapim një libër epub nga faqja e IBSH