Kontakt

Dërgoni mesazhin tuaj më poshtë: 

    KONTAKTO

    IBSH pajis të krishterët shqiptarë për jetë, shërbesë dhe ndikim në botë

    Orari i shërbimit

    E Hënë – E Premte 9:00 – 17:00

    sqAlbanian