SEAN

A keni nevojë për materiale Biblike për dishepullim në shërbesën tuaj?
IBSH dhe SEAN ndërkombëtar vjen në ndihmë të Kishës Shqiptare prej shumë vitesh SEAN-i është një shkollë Biblike që bëhet në kishën lokale nga udhëheqësit e saj me ndihmën e IBSH-së

SEAN do të thotë studim me anë të shtrirjes për të gjitha kombet
Materiale dishepullimi të përpiluara me kujdes me përmbajtje solide Biblike.

Materiale të përkthyera në më shumë se 70 gjuhë për 40 vjet në 100 shtete
Po si mund të përdoren? Cilat do të jenë përfitimet e përdoruesve të tyre?

Për më shumë informacion ndiqni videon rreth shërbesës së SEAN-it

Historia-e-Krishterimi
Historia e Krishterimit në Shqipëri është e pasur, e bukur por edhe me shumë sfida që populli i Zotit ka
Librat Audio  
Një libër i përgatitur nga një autor me shumë përvojë dhe i vlerësuar nga mjaft udhëheqës të tjerë. Autori sjell
Librat Audio
Ne jemi plot vetëdije se në kishën e Zotit në Shqipëri dhe për shoqërinë Shqiptare nevojiten burra dhe gra, djem
Librat Audio
Pastor Richard Wurmbrand vuajti 14 vjet në burgjet komuniste të Rumanisë. Zonja Wurmbrand ishte burgosur gjithashtu për afro tri vite
Librat Audio
A po mendon që të krijosh familje në Zotin? A po punon që të ndërtosh një familje edhe më të
Librat Audio
Gati për betejë është një thirrje urgjente për t’u përgatitur për shërbim aktiv. Ky libër kaq aktual, plot me shembuj
Librat Audio

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

sqAlbanian