INSTITUTI BIBLIK I SHQIPËRISË

Që prej vitit 1996 IBSH është një shërbesë e krishterë që ka përkushtimin të sigurojë edukim teologjik me bazë Biblën, trajnim udhëheqësish duke mbetur aktual për kulturën shqiptare, me qëllim që të ndihmojë në ndërtimin e trupit të Krishtit në Shqipëri dhe më tej.

DOWNLOAD I SHPEJT

Shkarko librin e preferuar në E-book

Garanci në kthimin e parave

30 ditë garanci për kthimin e parave!

24 orë suport

24 / 7 nga e Hëna në të Premte

LIBRAT E FUNDIT TË POSTUAR NË E-BOOK

iconPOSTIMET E FUNDIT

sqAlbanian