Përgjigjet për Dëshmitarët e Jehovait

Përgjigjet për Dëshmitarët e Jehovait nga Pastor Michael A. Brown

$0.00

Category:

Share this product

Përshkrim

Ky libër është shkruar që t’u japë lexuesve njohuri me të cilat t’i kuptojnë doktrinat e gabuara që propagandohen prej sektit Dëshmitarët e Jehovait. Shumë besimtarë të vërtetë në mbarë botën, ose nga mosnjohja e doktrinave të Biblës për arsye të mungesës së mësimit, ose nga mosnjohja e doktrinave të DJ-ve dhe burimeve të këtyre doktrinave, kur takojnë DJ-të (që në dukje e njohin shumë mirë Biblën e tyre dhe mund të citojnë edhe vargje fjalë për fjalë), çoroditen dhe, gjithashtu, nuk dinë përgjigjet e duhura që t’u japin atyre.
Po qe se një besimtar e njeh mirë Biblën dhe mësimet e saj të vërteta doktrinale, nuk e ka të vështirë të kuptojë ku e kanë gabimin DJ-të. Vërtet, ky është një parim që duhet të mbahet parasysh në analizën që u bëhet të gjitha sekteve që japin mësime doktrinale të rreme. Mënyra më e mirë për të dalluar një kartmonedhë false nuk është të shohësh gjithmonë të falsifikuarat, por të dish mirë se si janë në realitet kartmonedhat e vërteta. Në këtë mënyrë, kur del kartmonedha false, është e lehtë ta dallosh dhe të shohësh se ku qëndron falsifikimi. Kështu, në këtë libër, përveç një analize të mësimeve false të këtij sekti, do të shqyrtojmë edhe mësimet e vërteta doktrinale që Bibla na jep mbi po këto pika.

 

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Përgjigjet për Dëshmitarët e Jehovait”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Këtu kemi një përshkrim të shkurtër se si të shkarkojmë një libër nga faqja e IBSH në kompjuter.
Është e nevojshme që të kemi Digital Editions që të mund të hapim një libër epub nga faqja e IBSH

sqAlbanian