TË TORTURUAR PËR KRISHTIN

Autori: Richard Wurmbrand
Botuesi: VOM dhe OM East
Me leje për Institutin Biblik të Shqipërisë

$0.00

Compare

Share this product

Description

Pastor Richard Wurmbrand vuajti 14 vjet në burgjet komuniste të Rumanisë. Zonja Wurmbrand ishte burgosur gjithashtu për afro tri vite për besimin e saj të Krishterë. Djali i tyre i vetëm, Michael Wurmbrand e vazhdon këtë vepër misionare. Lexuesit mund të ndihmojnë refugjatët në këtë vepër të Krishterë duke na shkruar në: PO Box 5161, Torrance, Ca.90510, USA ose të lexojnë në internet: https://helpforrefugees.com.”

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TË TORTURUAR PËR KRISHTIN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *