KREMTIMI I DISIPLINËS

Kremtimi i disiplinës
Rruga drejt rritjes frymërore
AUTOR: Richard J. Foster

Përktheu: IBSH
Redaktoi: Teuta Toska
Botues: Instituti Biblik i Shqipërisë
Tiranë 2020

 

$4.00

Compare

Share this product

Description

Ky libër është një thirrje për t’u thelluar në besimin tonë te Perendia. Disiplinat janë mënyra e Perëndisë për të na transformuar më tepër. Ato kanë për synim të sjellin bollëkun e Perëndisë në jetën tonë ndërsa ecim me anë të Hirit të Tij. Rezultati: një karakter më i perëndishëm, më shumë fuqi për shenjtëri, dëshmi në botë, e në plot raste më shumë fryt për lavdinë e Perëndisë. Dëshirojmë fort t’i shohim këto dhe më shumë në kishën e Zotit mes shqiptarëve!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREMTIMI I DISIPLINËS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *