PSE HIRI NDRYSHON GJITHÇKA

(1 shqyrtim nga klient)

Titulli i librit origjinal: Why Grace changes everything
Tittulli i librit në shqip: Pse HIRI ndryshon gjithçka
Autori: Chuck Smith

Përktheu: Leonard Doka
Redaktoi: Arlind Veshti dhe Migena Adamou

Botuar në Shqip nga: Instituti Biblik i Shqipërisë

Tiranë 2018

 

$3.00

Share this product

Përshkrim

Hiri
Është një fjalë që duam ta dëgjojmë të gjithë. Por a e dimë me të vërtetë domethënien e kësaj fjale? Pa të, jetët tona do të ishin të thata dhe të pluhurosura. Kur hiri vjen, ai i transformon jetët tona, duke i bërë të pasura e plot jetë.
Me një urtësi të fituar nga jeta e tij, pastor Chuck Smith shpalos misterin e hirit dhe zbulon të vërtetën e mrekullueshme që: “Njeriu nuk mund të rritet kurrë në hir, nëpërmjet përpjekjeve e mundit të tij. Hiri i Tij rrjedh nga zemra e Atit nëpërmjet dashurisë së Jezus Krishtit”.
Burimi më i madh i sigurisë që do të mund të njohësh ndonjëherë, është të dish se Perëndia është me ty, se Ai të do. Ky është hiri dhe kjo është ajo që e bën jetën të vlefshme për t’u jetuar.

1 shqyrtim për PSE HIRI NDRYSHON GJITHÇKA

  1. Emiljana

    Good

Shtoni një shqyrtim

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Këtu kemi një përshkrim të shkurtër se si të shkarkojmë një libër nga faqja e IBSH në kompjuter.
Është e nevojshme që të kemi Digital Editions që të mund të hapim një libër epub nga faqja e IBSH

sqAlbanian