Revolucioni shpirtëror

Titulli: Revolucioni Shpirtëror

Titulli në origjinal: Revolution of Love

E drejta e autorit © 2024 Instituti Biblik i Shqipërisë

Përkthyer me leje nga: Verwer Hession Trust

Botimi i parë: Misioni Pa Kufi
Përktheu: Artan Metohu
Redaktoi: Edlira Jorgo
Korrigjimi: IBSH

Ribotim: Instituti Biblik i Shqipërisë (IBSH), 2024

Ky libër është një përmbledhje mesazhesh që fillimisht janë
bërë të njohura gojarisht për publikun. Dy prej tyre po ribotohen,
ndërsa pjesa tjetër botohet për herë të parë.

$2.00

Share this product

Përshkrim

Revolucioni Shpirtëror, fillimisht ishte pjesë e një “materiali
orientues” që u jepej të rinjve, të cilët gjatë verës merrnin
pjesë në fushatat njëmujore të ungjillëzimit të organizatës
OM në Evropë në fillim të viteve ’60. Prandaj në këtë
material gjenden të gërshetuara vizione të hershme të OM-it
që më vonë u pasuruan me “Ekuilibri Shpirtëror” dhe pastaj
të gjitha mesazhet u botuan së bashku në formën e një libri
në vitin 1977 me titullin “Revolucioni i Dashurisë dhe Ekuilibri”.

 

 

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Revolucioni shpirtëror”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Këtu kemi një përshkrim të shkurtër se si të shkarkojmë një libër nga faqja e IBSH në kompjuter.
Është e nevojshme që të kemi Digital Editions që të mund të hapim një libër epub nga faqja e IBSH

sqAlbanian