UNË U RILINDA

Unë u rilinda,

Ç’vjen më mbrapa?
———————————-
nga Charles Brock

Përktheu dhe Redaktoi: Instituti Biblik i Shqipërisë

Tiranë 2018

$0.00

Compare
Category: Tag:

Share this product

Description

Është gëzim i madh për ne që të shohim njerëzit që të vijnë në besim te Krishti, si Zoti dhe shpëtimtari i jetës së tyre. Po ashtu është përgjegjësi e madhe për ne që t’i ndihmojnë të hedhin hapa të sigurtë në besimin e tyre në Ungjillin, në jetën e tyre të re.
Libri ka për qëllim që t’i japë një besimtari të ri, gjërat bazë të besimit, jetës së re në Zotin. Ai u vjen në ndihmë udhëheqësve të kishave në dishepullim. Libri studiohet në grup dhe mësimet përdoren për ta përgatitur grupin e ri të besimtarëve për t’u bërë një kishë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UNË U RILINDA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Këtu kemi një përshkrim të shkurtër se si të shkarkojmë një libër nga faqja e IBSH në kompjuter.
Është e nevojshme që të kemi Digital Editions që të mund të hapim një libër epub nga faqja e IBSH