FJALOR UNGJILLOR

FJALOR UNGJILLOR

Shpjegime të thjeshta për çdo besimtar

Autor: David Hellsten

$0.00

Compare
Category:

Share this product

Description

Ky libër është një fjalor teologjik – ose ndryshe, një teologji sistematike alfabetike. Kam trajtuar fjalë të ndryshme me të cilat besimtari ungjillor mund të haset – fjalë biblike, fjalë teologjike, dhe fjalë të zakonshme që përdoren me kuptim të veçantë. Gjithashtu kam trajtuar disa tema të veçanta nga perspektiva ungjillore – edhe pse nuk besoj se çdo ungjillor do të jetë dakord me çdo konkluzion që paraqitet në libër!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FJALOR UNGJILLOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Këtu kemi një përshkrim të shkurtër se si të shkarkojmë një libër nga faqja e IBSH në kompjuter.
Është e nevojshme që të kemi Digital Editions që të mund të hapim një libër epub nga faqja e IBSH