Portfolio

Revolucioni shpirtëror (Audio)

GEORGE VERWER-i ishte themeluesi dhe ish-koordinatori ndërkombëtar i organizatës «Operation Mobilisation» (Operacion Mobilizimi), një mision i përfshirë në ungjillëzim, trajnim dhe kishëmbjellje

Familja e shëndoshë – (Audio)

Sa e rëndësishme dhe e çmuar është familja për Perëndinë! Zoti dëshiron të bekojë fort familjen tënde, Ai e krijoi atë si

Rizgjimi zbret mbi krahët e lutjes

Ato kanë qenë disa nga momentet më të mrekullueshme në jetën time si i krishterë. Në fakt, gjatë atyre ditëve mësova kuptimin

Unë zgjedh të fal (Audio)

A po vuan me mosfaljen? A njeh dikë tjetër që po vuan nga mosfalja? Historia dhe shembulli falës i zemrës së një

Kujdes me (keq)përdorimin e autoritetit!

Si populli i Zotit ne e kemi të qartë se Perëndia ka vendosur shërbëtorë të Tij në kishë, Ef 4:11 dhe u

Paqebërësi (Audio)

Ky është një libër me të vërtetë i nevojshëm për çdo të krishterë, për udhëheqësit dhe shkollat biblike për të na ndihmuar

Kur Zoti ekziston, përse ka vuajtje dhe vdekje?

Ka disa gjëra që Perëndia bën në jetët tona në kohë vuajtje, dhembje apo për humbjen e një të afërmi.  Zoti

Gratë e lutjes, bekim për familjen, kishën dhe kombin. 1 Samueli 1–2

Vizita ime e fundit në Izrael ishte bekim, po, e sheh Biblën të gjallë e të vërtetë. U zhyta në mendime ndërsa

A të gëzon Krishtlindja? Luka 2:10-11

Urimi “Gëzuar Krishtlindjen” shoqëron këtë kohë feste, duke dashur t’i përcjellë tjetrit gëzimin që Krishtlindja sjell. Engjëjt lajmëruan një gëzim të madh

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

sqAlbanian